Com treballo?

Psychotherapy Solutions - Servicios

Avaluació i diagnòstic

​Durant les primeres dues o tres sessions explorarem les teves dificultats amb la finalitat d’establir el diagnòstic i proposar un pla de tractament especialment dissenyat per a tu.

Encara que les teves dificultats poden correspondre a un diagnòstic comú, la solució és única i respon a la teva personalitat i a la teva manera particular de ser al món.

També pactarem els objectius de la psicoteràpia que ens guiaran a través de tot el procés.

Intervenció i tractament

La intervenció tindrà el nombre mínim de sessions necessàries ja que pensem que l’eficàcia és un paràmetre important de la psicoteràpia.

Utilitzarem diferents estratègies terapèutiques, adaptades a la teva personalitat i a la teva perspectiva psicològica, provinents de corrents com la psicoteràpia cognitiu-conductual, la psicoteràpia sistémica, l’anàlisi transaccional i la psicoteràpia estratègica breu.

Periòdicament revisarem el pla de tractament en funció dels progressos assolits.

Igualment seràs part activa en tot aquest procés, podràs fer preguntes i demanar aclariments, proposar treballar d’una altra manera o introduir nous temes.
El procés terapèutic es desenvoluparà en el marc de l’absoluta confidencialitat i serà un procés col·laboratiu en el qual comptarem amb la teva implicació.